Exporteren naar Argentinië (landcode: AR)

Het Spaanstalige land kent bijna 45 miljoen. Met een oppervlakte van 2.780.400 km2 behoort het tot de tien grootste landen ter wereld qua oppervlakte.

Handelsverdrag

Voor meerdere jaren hield de regering een streng beleid voor de import, echter is er medio 2015 een duidelijke verbeterede situatie ontstaan. Ook is er na lange tijd weer een overleg geweest waardoor de signalen alleen maar beter lijken. Wel moet gezegd worden dat voor een handelsverdrag de intentie er is geweest dit te doen met meerdere landen(Mercosur) tegelijk, maar dit lijkt door instabiliteit van sommige landen op korte termijn geen oplossing te bieden.

Agro-industrie

Als een van de grootste voedselproducenten ter wereld is dit vanzelfsprekend een kansrijke sector. Ook vanuit de overheid wordt er meer gestimuleerd om de productiviteit te verbeteren. Bent u actief in deze sector dan lijkt dit een goed moment om hier in te stappen

Is alles duidelijk over exporteren naar de Argentinië, of heeft u toch vragen? Contact opnemen met ons kan uiteraard altijd. Gaat u toch een start maken, wacht dan niet langer en:

Vraag een gratis demo aan!