Exporteren naar Colombia (landcode: CO)

Colombia is gelegen in het noordwesten van Zuid-Amerika en heeft ongeveer 47,5 miljoen inwoners. De economie van Colombia is de op drie na grootste van het continent. Daarbij wordt Colombia aangeduid als een van de voornaamste groeimarkten ter wereld. Dit biedt dus vele kansen!

Handelsverdrag

De Europese Unie heeft met Colombia een Trade Agreement gesloten. De overeenkomst opent geleidelijk de markten aan beide kanten en verhoogt de stabiliteit en voorspelbaarheid van de handels- en investeringsomgeving.

Machines

Veel bedrijven in Colombia werken met verouderde productiemethoden die enigszins inefficiënt werken. Omdat veel Colombianen hoogopgeleid zijn weten zij dat hierin veel verbeterd kan worden. Om op de wereldmarkt beter te kunnen concurreren wordt er de komende jaren veel geïnvesteerd in het moderniseren van verschillende soorten machines.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen over handel met Colombia, laat het ons dan weten. Bent u klaar om te gaan exporteren wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een gratis demo aan!

Klik hier voor gratis demo