Exporteren naar Colombia (landcode: CO)

Colombia is  gelegen in het noordwesten van Zuid-Amerika en heeft ongeveer 47,5 miljoen inwoners. De economie van Colombia is de op drie na grootste van het continent Zuid-Amerika. Daarbij wordt Colombia herkent als een van de voornaamste groeimarkten ter wereld. Dit biedt dus vele kansen!

Handelsverdrag

De Europese Unie heeft met Colombia een Trage Agreement gesloten. De overeenkomst opent geleidelijk de markten aan beide kanten en verhoogt de stabiliteit en voorspelbaarheid van de handels- en investeringsomgeving.

Machines

Veel bedrijven in Colombia werken met verouderde productiemethoden deze werken enigszins inefficiënt. Doordat veel Colombianen hoogopgeleid zijn weten zij dat hierin veel verbeterd kan worden. Om op de wereldmarkt beter te kunnen concurreren wordt er de komende jaren veel geïnvesteerd in het moderniseren van verschillende soorten machines.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht toch nog vragen, laat het ons dan weten. Bent u klaar om te gaan exporteren naar Colombia, wacht dan niet langer en:

Vraag een gratis demo aan!