Exporteren naar Afrika

Afrika is met 30.244.050 km2 het op één na grootste werelddeel. Het is geen voor de hand liggende markt, maar toch werd met dit continent in 2017 voor meer dan 12,7 miljard euro handel gedreven. Voor douanezaken kan dit een hele uitdaging zijn, omdat Afrika uit 54 zeer verschillende landen bestaat. Met al die landen heeft de EU een eigen handelsverdrag. Bovendien is het ene land alleen bereikbaar per schip of vliegtuig, terwijl het andere per vrachtwagen te bereiken is. En dan is er nog de vraag wat u precies vervoert. Andere landen, andere vervoermiddelen, andere producten. YourCustoms maakt Afrika gemakkelijker bereikbaar door de exportdocumenten voor elk land eenvoudig online aan te bieden.

 

Hoe werkt het?

Kies het land van bestemming en selecteer het document dat u nodig heeft. Vul online de benodigde gegevens in en stuur ze naar ons. Wij controleren uw document. Is het in orde, dan ontvangt u per e-mail een goedgekeurd document. Missen we nog iets of is er iets aan de hand? Wij laten het u per e-mail weten, zodat u de nodige correcties aan kunt brengen.

We zijn druk bezig alle landen op deze website in te voeren. Staat uw land er onverhoopt nog niet bij? Laat het ons weten!

 

Verleg je grenzen!