Exporteren naar Azië

Azië is het grootste werelddeel met 43.810.000 km2 oppervlakte. Met ruim 4 miljard inwoners biedt het continent veel mogelijkheden voor handel. Voor douanezaken kan het echter een uitdaging zijn, omdat er uit 51 verschillende landen in Azië liggen. Met al die landen heeft de EU een eigen handelsverdrag. Bovendien is het ene land alleen bereikbaar per schip of vliegtuig, terwijl het andere vanuit Europa per vrachtwagen te bereiken is. En dan is er nog de vraag wat u precies vervoert. Andere landen, andere vervoermiddelen, andere producten. YourCustoms maakt Azië gemakkelijker bereikbaar door de exportdocumenten voor elk land eenvoudig online aan te bieden.

Hoe werkt het?

Kies het land van bestemming en selecteer het document dat u nodig heeft. Vul online de benodigde gegevens in en stuur ze naar ons. Wij controleren uw document. Is het in orde, dan ontvangt u per e-mail een goedgekeurd document. Missen we nog iets of is er iets aan de hand? Wij laten het u per e-mail weten, zodat u de nodige correcties aan kunt brengen.

We zijn druk bezig alle landen op deze website in te voeren. Staat uw land er onverhoopt nog niet bij? Laat het ons weten!

 

Vraag een gratis demo aan!