Exporteren naar Oceanië

Oceanië is de verzamelnaam voor een groot aantal eilanden in de Stille Oceaan. Deze eilanden beslaan samen een oppervlakte van 9.306.337 km2. Dit gebied heeft daarmee veel mogelijkheden voor handel. Voor douanezaken kan het echter een uitdaging zijn, omdat deze regio uit 16 verschillende landen bestaat. Met al die landen heeft de EU een eigen handelsverdrag. Wat vervoert u precies en met welk vervoermiddel? Andere landen, andere vervoermiddelen, andere producten. YourCustoms maakt Oceanië gemakkelijker bereikbaar door de exportdocumenten voor elk land eenvoudig online aan te bieden.

Hoe werkt het?

Kies het land van bestemming en selecteer het document dat u nodig heeft. Vul online de benodigde gegevens in en stuur ze naar ons. Wij controleren uw document. Is het in orde, dan ontvangt u per e-mail een goedgekeurd document. Missen we nog iets of is er iets aan de hand? Wij laten het u per e-mail weten, zodat u de nodige correcties aan kunt brengen.

We zijn druk bezig alle landen op deze website in te voeren. Staat uw land er onverhoopt nog niet bij? Laat het ons weten!

 

Vraag een gratis demo aan!